Το Σχολείο μας

Το Σχολείο μας

Τo Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Lingualand

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής LINGUALAND δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και της πληροφορικής με μεγάλη επιτυχία από το 2012. Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στους Αμπελόκηπους στην πλατεία Επταλόφου, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 3-5. Στόχος μας είναι η ασταμάτητη έρευνα και η παρακολούθηση των εξελίξεων στην εκπαίδευση και γενικότερα στην κοινωνία. Πιστεύουμε ότι η πιο καθοριστική περίοδος στη ζωή του ατόμου, η μαθητική ζωή, θα έπρεπε να είναι και η ομορφότερη και στο σχολείο μας στοχεύουμε σε αυτό!

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή πείρα, αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας.

Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.

Τα μαθήματα εμπλουτίζονται με τη χρήση διαδραστικών πινάκων για την πιο γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη κατανόηση όσων διδάσκονται.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και εντατικά, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ιδιαίτερων μαθημάτων.

Τα ωράρια είναι ευέλικτα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε σπουδαστή.

Στην πληροφορική με 100% επιτυχία σε όλους τους φορείς και σε όλα τα επίπεδα (core, expert, java, Photoshop, flash, C++). Επίσημο εξεταστικό κέντρο της Unicert με αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα(ΑΣΕΠ και ΟΕΕΚ).

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής LINGUALAND μιλάμε με αποτελέσματα, για να μιλούν οι σπουδαστές μας όλες τις γλώσσες αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα!

Διδασκόμενες Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά.

0
+
Certified Instructors
0
+
Students Enrolled
0
+
Complete Courses

Η μεθοδολογία μας

Βιωματική διδασκαλία
Η γλώσσα είναι βίωμα, δεν είναι απλή απομνημόνευση πληροφοριών. Στη Σχολή μας η ζωή μεταφέρεται στη τάξη και η γλώσσα γίνεται ζωντανό εργαλείο επικοινωνίας.

Project based learning
Το “Project based learning” αποτελεί εγγύηση για μια ευχάριστη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία που αναπτύσσει όλες τις δεξιότητες των μαθητών όπως την φαντασία, την δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και το ομαδικό πνεύμα, ικανότητες απαραίτητες για μία επιτυχημένη ζωή!
Επίσης βοηθά στην γρήγορη εκμάθηση αγγλικών μέσα από δραστηριότητες και νέες τεχνολογίες.

Διαδραστικοί πίνακες
Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα από διαδραστικό πίνακα, υπολογιστή, μηχάνημα προβολής, ηχοσύστημα και λογισμικό, που μεταμορφώνει τον λευκό πίνακα σε γιγαντοοθόνη αφής γεμάτη ήχους και χρώματα. Έτσι οι μαθητές μας μαθαίνουν εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Δανειστική Βιβλιοθήκη
Πάνω από 700 τίτλους βιβλίων στα Αγγλικά είναι στη διάθεση των μαθητών μας στην πρωτοποριακή βιβλιοθήκη της Σχολής μας για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Η ενσωμάτωση βιβλίων λογοτεχνίας στη διδασκαλία είναι επίσης μέρος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

Έκθεση των μαθητών σε ξενόγλωσσο περιβάλλον
Χρήση κυρίως της διδασκόμενης γλώσσας και όχι της ελληνικής. Είναι πλέον γνωστό ότι η μετάφραση αποτελεί την εύκολη λύση για όλους, μακροπρόθεσμα όμως αποτελεί τροχοπέδη στη διδασκαλία της μάθησης.

Η δασκάλα μας

Μαρίνα Καρασάββα

Our Mission

Στοχεύουμε στη λειτουργική γνώση της γλώσσας και την επικοινωνία. Μέσα από τη διδασκαλία μας, ο σπουδαστής ενθαρρύνεται να συμμετέχει σε συζητήσεις, ώστε να επιλύει τυχόν προβλήματα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να διατυπώνει ολοκληρωμένα και σύνθετα μηνύματα. Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές μας εμπεδώνουν το λεξιλόγιο, τις γλωσσικές εκφράσεις και τα γραμματικά συντακτικά φαινόμενα και καταφέρνουν να εκφέρουν λόγο με νόημα.

Our Vision

Θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα σπουδών σε ιδανικούς χώρους, να βελτιωνόμαστε συνεχώς παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια και κάνοντας συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου μας, να βοηθούμε τους μαθητές να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να εμπλουτίζουμε το μάθημα με τα πιο σύγχρονα μέσα, κάνοντας το μάθημα και τη γνώση χαρά για τους μαθητές.

Οι εγκαταστάσεις

Testimonials

Decoration Image

What Students Say

Πτυχία